Nuova kávés-/teáskanál készlet 6 db

A legkisebb részletek is számítanak: a 15,5 centiméter hosszú Nuova kávéskanál két centivel hosszabb, mint egy szokásos teáskanál, és jóval rövidebb, mint egy latte macchiato kanál. Ezt különösen a kávé szerelmesei értékelik, mert néha egy csésze nem elegendő, és szükséges egy bögre használata. A hosszú markolat tökéletesen alkalmas tej és cukor keverésére anélkül, hogy leforrázná az ujjait. A karcsú kialakításnak köszönhetően tökéletesen illik minden asztalra.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1291746046
EAN 4000530679703
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 6
A csomagolás tartalma 6x kávés-/teáskanál
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 15.5
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent