Nuova kanálkészlet müzlihez 2 db

A Nuova müzli kanállal minden reggelét mosolyogva kezdi. A kanál nagyobb, mint egy klasszikus teáskanál, ugyanakkor kisebb, mint egy leveses kanál. A kerekebb és mélyebb formának köszönhetően tökéletes a müzli fogyasztására, a hosszabb markolat biztosítja, hogy a kanál ne csússzon be a tálba. A kanalak Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek, amely méretileg stabil, ellenáll a korróziónak, az élelmiszer-savaknak és mosogatógépben mosható.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

nuova-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1291926042
EAN 4000530697226
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x teáskanál müzli
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 16.5
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent