Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Nuova evőeszközkészlet halakhoz 12 db

A friss tenger gyümölcsei kedvelők a hal evőeszközöket praktikus és stílusos kiegészítőként értékelik a szokásos evőeszközök mellett. A hústól eltérően a halakat nem szeletelik, hanem speciális evőeszközökkel harapás méretű darabokra adagolják. Halkést használnak a halcsontok eltávolítására. A halvilla valamivel szélesebb, mint az asztali villa, és rövidebb a hegye - mindkettő megkönnyíti a hal fogyasztását.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1291506046
EAN 4000530677037
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 12
A csomagolás tartalma 6x villa, 6x kések
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 19 | 21
Tervező Jutta Keil