Nuova brunch késkészlet 2 db

A WMF brunch kés néhány centivel rövidebb, mint az asztali kés, így sokkal kisebbnek tűnik. Fűrészes pengéje könnyen vágja a kiflit vagy zsemlét, szélességének köszönhetően ideális a kenéshez is. A lekerekített markolat kényelmesen ül a kézben. Ez a speciális csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készült evőeszköz méretben stabil, ellenáll a korróziónak és az élelmiszer-savaknak, mosogatógépben is mosható. A WMF 19,5 cm hosszú brunch kést kínál két darabból álló készletként a Nuova kollekcióban. Kortalan kivitelének köszönhetően nemcsak reggelihez, hanem ebédnél is stílusos.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

nuova-brunch-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-1.jpg

nuova-brunch-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-2.png

nuova-brunch-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-3.jpg

nuova-brunch-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-4.png

Termékjellemzők

Termékszám 1291936042
EAN 4000530679864
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x brunch kések
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 19.5
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent