A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 magasfalú fazék Ø 20 cm

Ki szeret sok embert főzni, aki egy zöldségcserével jön, és tovább. Nagy kapacitásával ideális levesek, pörköltek és spagetti. A magas élnek köszönhetően az emelkedő hőt különösen jól használják: A nagy levelű spenót könnyen blanšálható, a zöldségeket finoman pároljuk. Csak adjunk hozzá egy kis vizet, és főzzük az összetevőket a gőzben - a szoros fedél megtartja a potban. Noha növényi pörköltnek hívják, de természetesen sikerül az erős hús- és csirke húsleves, és még a gombócok is elegendő helyet foglalnak el, és nem ragadnak össze főzés közben. A belső méretezés megkönnyíti az adagolást, az öntőperem biztosítja a kiöntést. A edények rozsdamentes Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek, és egy TransTherm® Allherd bázissal rendelkeznek. Ezek hagymás és egyenes formában, valamint 20 és 24 centiméter átmérőjű, 5-8,8 literes térfogatban kaphatók.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A konyhai eszközöket a NOA Aachen tervezőirodával közösen hozták létre, mert a potfedél az iPod MP3 lejátszó az Apple Pate-tól állt. Rozsdamentes acélból és szilikonból készült, a fedél négy különböző funkcióval rendelkezik - az iPod kerékpárja alapján. Gyakorlati, mert a pozíciótól függően a folyadékok teljesen vagy szabályozott módon önthetőek a zárt fedéllel: a forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, a tészta a potban marad. Ugyanez működik a rizs kis képernyőnyílásaival. A zárt helyzet alacsony vízforralásra és a nyitott folyadékok teljes kiürítésére alkalmas. A piros gyűrű a fedélen valódi szemet gyönyörködtető. Hőálló szilikonból készül, mindig szilárdan a potban van. Fontos: Az üreges fogantyúk nem melegíthetők a főzés során, ezért a tartók feleslegesek. A cserepek belső mérleggel rendelkeznek a folyadékok egyszerű adagolásához, és elpusztíthatatlan Cromargan®-ból állnak. A TransTherm® Allherdboden indukcióra is alkalmas, gyorsan és közvetlenül a tűzhelyről biztosítja a hőt, és hosszú hőt tárol. A sorozat különböző edényeket tartalmaz, a serpenyőtől a csappantyú betétéig a rakottól.

Termékjellemzők

Termékszám 762206380
EAN 4000530605870
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 17.5
Termékcsalád 4. funkció
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x növényi edény fedéllel Ø 20 cm (kb. 5,3l)
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag üveg
Készült Gyártott Németországban
Hőmérséklet-ellenállás ovenproof
Átmérő (cm) 20
Lemez átmérő (cm) 18
Kapacitás (l) 5.3
Tervező NOA design
Design díj iF Hannover 2009 iF design díj | Design Plus Messe Frankfurt 2009 | Red dot Award Design Center NRW 2008 | A DP3D 2008 jelölése
Vizsgálati díj Konyha 2010-es innováció