Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Motion rozsdamentes acél termosz 0.75l

A Motion sorozat termoszai kettős falú Cromargan® rozsdamentes acél szigetelőbetéttel, praktikus süllyesztett fogantyúkkal és beépített csészével rendelkeznek. 0,75 liter térfogattal kaphatók, elegáns rozsdamentes acél, matt fekete és vintage réz színekben.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

Az elegáns kialakítás kiegészíti a legmagasabb szintű funkcionalitást: a Motion termoszok biztosítják a hideg és meleg italok hosszan tartó élvezetét. A kettős falú szigetelőbetétnek köszönhetően, amely Cromargan® rozsdamentes acélból készül, akár 12 órán keresztül melegen, 24 órán át hidegen tartják az italt. Ideális nyaraláshoz, kirándulásokhoz és sportoláshoz. Az ivópoharat a maximális kényelem érdekében beépítették. A süllyesztett fogantyúk biztosítják a biztonságos tartást, a zár pedig a jó tömítést.
 
  • Kiváló szigetelés a Cromargan® rozsdamentes acélból készült, minőségi, kettős falú szigetelőbetétnek köszönhetően, így az italok akár 12 órán keresztül melegen, és akár 24 órán át hidegen maradnak.
  • A Motion termosz tiszta, elegáns vonalai tökéletesen kiegészítik kiváló funkcionalitását.
  • Biztonságos fogás és kényelmes kezelés a praktikus fogantyúknak köszönhetően.
  • A beépített csésze lehetővé teszi az elegáns ivást, különösen a forró italoknál.
  • A kupak jó tömítést biztosít, és könnyen szétszedhető a könnyű tisztítás érdekében.

Termékjellemzők

Termékszám 0696196040
EAN 4000530705433
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Motion
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x termosz
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Kapacitás (l) 0.75
Tervező Ernst Köhler
Magasság (cm) 27
Szélesség (cm) 8.6