Minions tojáscsésze

A Minions kivitelű tojáscsésze tökéletes kiegészítő minden reggelihez. Pimasz mosollyal biztosítja, hogy a tojás ne boruljon le, ha kanállal a héjából fogyasztják. Ám először meg kell törni a tojáshéjat. A kis kalapáccsal ütögesse meg a tojást, majd a héját gyűjtse a fedélbe. Praktikus kiegészítő: a Minyon a kezében tart egy Cromargan® rozsdamentes acél kanalat, így azonnal elfogyaszthajtja a tojását.

> 5 db raktáron

6 571,00 Ft6 990,00 Ft 5 174,02 Ft bez DPH
A vásárláshoz átirányítjuk Önt a WMF hivatalos webáruházába a következő címen HomeAndCook.hu.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Tanuljuk meg szórakozva a kés, villa és kanál használatát - több mint 130 éves tapasztalat tükröződik a gyermekek evőeszközök kínálatában, melyek bájos mintáikkal minden arcra mosolyt csalnak. Minden 4 darabos evőeszköz-készlet gyerekeknek való kést, kanalat, kiskanalat és villát tartalmaz. Az evőeszközök mérete a gyermek kezéhez és motorikus képességeihez igazodik. A késeknek (3+) recézett éle van a gyermekek számára. A kanál lekerekített széllel, a villa rövid, tompa hegyekkel  rendelkezik. Minden WMF gyermek evőeszköz rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készült, ennek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak. A 6 darabos szett porcelán tállal és tányérral szintén elérhető. Mindegyik darab vidám dizájnnal rendelkezik, mosogatógépben mosható, ellenálló az élelmiszer savakkal és semleges ízű.

  • Minions - egy jól ismert és népszerű globális franchise, amely számtalan terméken megjelenik 3-9 éves gyermekek számára.
  • Kiváló minőségű szintetikus anyagok: BPA-mentes és gondosan átgondolt formatervezés. A hangsúlyt olyan ismerős szereplőkre helyezik, akik garantálják a szórakoztató pillanatokat az étkezésnél.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_8853_0.jpg

product_8853_1.jpg

product_8853_2.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1286226040
EAN 4000530708540
Jel WMF
Szín kék, sárga
Termékcsalád Minions
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x tojáscsésze
Fő anyag műanyag
Másodlagos anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Universal Studios

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent