Minions só- és borsszóró

Minions kivitelű só- és borsszórók, amelyek könnyen tölthetők. Táncolnak és imbolygnak az asztalon, de soha nem veszítik el az egyensúlyukat, mindig visszatérnek egyenes helyzetbe.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Tanuljuk meg szórakozva a kés, villa és kanál használatát - több mint 130 éves tapasztalat tükröződik a gyermekek evőeszközök kínálatában, melyek bájos mintáikkal minden arcra mosolyt csalnak. Minden 4 darabos evőeszköz-készlet gyerekeknek való kést, kanalat, kiskanalat és villát tartalmaz. Az evőeszközök mérete a gyermek kezéhez és motorikus képességeihez igazodik. A késeknek (3+) recézett éle van a gyermekek számára. A kanál lekerekített széllel, a villa rövid, tompa hegyekkel  rendelkezik. Minden WMF gyermek evőeszköz rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készült, ennek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak. A 6 darabos szett porcelán tállal és tányérral szintén elérhető. Mindegyik darab vidám dizájnnal rendelkezik, mosogatógépben mosható, ellenálló az élelmiszer savakkal és semleges ízű.

  • Minions - egy jól ismert és népszerű globális franchise, amely számtalan terméken megjelenik 3-9 éves gyermekek számára.
  • Kiváló minőségű szintetikus anyagok: BPA-mentes és gondosan átgondolt formatervezés. A hangsúlyt olyan ismerős szereplőkre helyezik, akik garantálják a szórakoztató pillanatokat az étkezésnél.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1286236040
EAN 4000530708557
Jel WMF
Szín kék, sárga
Termékcsalád Minions
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x só- és borsszóró
Fő anyag műanyag
Tervező Universal Studios
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent