Minions gyermek evőeszköz készlet 6 db

Ennek a WMF gyermekkészletnek minden darabja a népszerű Minions figurákkal van díszítve. Az evőeszközök Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készültek és a készlet kiegészítésként ételtartó dobozt és palackot is tartalmaz. A gyermekek így könnyedén megtanulják az evőeszközök használatát, és az étkezés is sokkal szórakoztatóbbá válik.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Tanuljuk meg szórakozva a kés, villa és kanál használatát - több mint 130 éves tapasztalat tükröződik a gyermekek evőeszközök kínálatában, melyek bájos mintáikkal minden arcra mosolyt csalnak. Minden 4 darabos evőeszköz-készlet gyerekeknek való kést, kanalat, kiskanalat és villát tartalmaz. Az evőeszközök mérete a gyermek kezéhez és motorikus képességeihez igazodik. A késeknek (3+) recézett éle van a gyermekek számára. A kanál lekerekített széllel, a villa rövid, tompa hegyekkel  rendelkezik. Minden WMF gyermek evőeszköz rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készült, ennek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak. A 6 darabos szett porcelán tállal és tányérral szintén elérhető. Mindegyik darab vidám dizájnnal rendelkezik, mosogatógépben mosható, ellenálló az élelmiszer savakkal és semleges ízű.

  • Minions - egy jól ismert és népszerű globális franchise, amely számtalan terméken megjelenik 3-9 éves gyermekek számára.
  • 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  • Kiváló minőségű ajándékcsomagolás.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1286079980
EAN 4000530709455
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Minions
Darabszám a csomagban (db) 6
A csomagolás tartalma 1x kés, 1x teáskanál, 1x kanál, 1x villa, 1x doboz, 1x palack
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Másodlagos anyag műanyag
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Universal Studios
Témák és témák Minions

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent