A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Minions 6 db-os gyermek evőeszköz-készlet

Ennek a WMF gyermekkészletnek minden darabja a népszerű Minions figurákkal van díszítve. Az evőeszközök Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készültek és a készlet kiegészítésként porcelán tálat és tányért is tartalmaz. A gyermekek így könnyedén megtanulják az evőeszközök használatát, és az étkezés is sokkal szórakoztatóbbá válik.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Tanuljuk meg szórakozva a kés, villa és kanál használatát - több mint 130 éves tapasztalat tükröződik a gyermekek evőeszközök kínálatában, melyek bájos mintáikkal minden arcra mosolyt csalnak. Minden 4 darabos evőeszköz-készlet gyerekeknek való kést, kanalat, kiskanalat és villát tartalmaz. Az evőeszközök mérete a gyermek kezéhez és motorikus képességeihez igazodik. A késeknek (3+) recézett éle van a gyermekek számára. A kanál lekerekített széllel, a villa rövid, tompa hegyekkel  rendelkezik. Minden WMF gyermek evőeszköz rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból készült, ennek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak. A 6 darabos szett porcelán tállal és tányérral szintén elérhető. Mindegyik darab vidám dizájnnal rendelkezik, mosogatógépben mosható, ellenálló az élelmiszer savakkal és semleges ízű.

  • Minions - egy jól ismert és népszerű globális franchise, amely számtalan terméken megjelenik 3-9 éves gyermekek számára.
  • Anyag: Cromargan® 18/10 rozsdamentes acél - robusztus, korrózióálló, semleges ízű és könnyen tisztítható.
  • Kiváló minőségű ajándékcsomagolás.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1286079964
EAN 4000530709462
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Minions
Darabszám a csomagban (db) 6
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Másodlagos anyag porcelán
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Universal Studios
A csomagolás tartalma 1x kés, 1x teáskanál, 1x kanál, 1x villa, 1x csészealj, 1x tál