Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

McEgg lágytojástartó narancs

McEgg a neve ennek az élénk tojáscsészének, amely szörfdeszkával landol az étkezőasztalán. Barátságos vigyorral gondoskodik arról, hogy a főtt tojása ne guruljon el, amikor kibontja a héjából. Először be kell törnie a tojás tetejét. Egyszerűen használja a pontkalapácsot a héj összetöréséhez és a tojáshéjat gyűjtse össze a csuklópántos védősapkába. Kényelmes: használatra kész, McEgg a kezében tartja a Cromargan® 18/10-es rozsdamentes acélból készült tojáskanalat, hogy azonnal elfogyaszthassa a tojást. A WMF kiváló minőségű műanyagból készült tojáscsészét kínál különböző színekben.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

McEgg álmodni sem mert volna erről. A szórakoztató tojáscsészéhez most egy egész család csatlakozik. Annak érdekében, hogy az asztal izgalmasnak tűnjön, folyamatosan új, eredeti és funkcionális elemekkel bővítjük.

  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, műanyag.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 616687450
EAN 4000530635334
Jel WMF
Szín narancs
Magasság (cm) 11
Termékcsalád Mc Edition
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x lágytojástartó, 1x teáskanál
Fő anyag műanyag
Termékápolás mosogatógépben mosható
Másodlagos anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Átmérő (cm) 5.4
Tervező Köhler & Wilms