Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Living Lounge kosár, kisméretű Ø 13 cm

A kosár átmérője 13 cm, magassága 18,5 cm. A felső nyílás előrehajlik és széles rozsdamentes acél peremmel van megerősítve. A kosár különösen alkalmas péksütemények és / vagy gyümölcs tálalására. A keskeny fémhuzaloknak köszönhetően a levegő jól keringhet, így a gyümölcs hosszú ideig friss marad. A WMF Living Lounge kosarak nem csak tárolásra használhatók, hanem stílusos kiegészítők otthona számára is.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

A Living Lounge kosarakkal a nap jól indul: a péksütemények és a gyümölcsök különösen szépek benne. Csiszolt és matt rozsdamentes acélból készült drótszerkezet időtálló és egyedi megjelenést kölcsönöz a kosaraknak. A WMF Living Lounge sorozat mindenki figyelmét odavonzza.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 665076030
EAN 4000530589767
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 18.5
Termékcsalád Living Lounge
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kosár Ø 13 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Átmérő (cm) 13
Tervező Metz & Kindler