Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Living Lounge Chaos drótkosár

A Living Lounge drótkosár jól néz ki tartalommal is és anélkül. A széles rozsdamentes acél szegély és az ívelt huzalok izgalmas kontrasztot jelentenek. A kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a méretbeli stabilitást és a hosszú élettartamot. A vonzó drótkosár 27 hajlított, polírozott huzallal matt széllel rendelkezik és kézzel készített.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Living Lounge kosarakkal a nap jól indul: a péksütemények és a gyümölcsök különösen szépek benne. Csiszolt és matt rozsdamentes acélból készült drótszerkezet időtálló és egyedi megjelenést kölcsönöz a kosaraknak. A WMF Living Lounge sorozat mindenki figyelmét odavonzza.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.

Termékjellemzők

Termékszám 665026040
EAN 4000530637451
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 11
Termékcsalád Living Lounge
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kosár Ø 30 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Átmérő (cm) 30
Tervező Metz & Kindler