Kult Plus kés

Legyen szó egy kis reggeliről, egy kiadós ebédről, kerti partiról vagy villásreggeliről: az evőeszköz-trió minden étkezésnél használatos, még ha nem is mindig mindegyik. A kanalat általában levesekhez és tésztákhoz használjuk, míg a kés a tányéron lévő ételt vágja kellemes méretű darabokra. A villa a kés alátámasztásaként hasznos amikor halat, húst vagy zöldséget vágunk, vagy a villa hegyeire szúrjuk az ételt.

Varianty produktu

Termékleírás

Bárki, aki szereti magát körülvenni purisztikus formatervezésű elemekkel, imádni fogja a WMF Kult sorozatát. Az időtálló, klasszikus kialakítást a tiszta és egyszerű formák jellemzik, amelyekben az egyenes vonalak finoman íveltek. A Cromargan protect® kiváló minőségű matt rozsdamentes acél hosszú élettartamot biztosít a termékeknek.

  • A kiváló minőségű kések kovácsolt pengével rendelkeznek, mely garantálja a hosszú élettartamot.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

kult-plus-evoeszkoz-keszlet-30-db-copy-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1260036347
EAN 4000530648884
Jel WMF
Termékcsalád Kult Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kés
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező freiTraum

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent