Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Kult french press

A kávéfőzés népszerű és egyszerű módja. Eljárás: egy üveg edénybe tegyünk durván őrölt kávét. A túl finoman őrölt kávé eltömítheti a szűrőt, és préseléskor túl nagy nyomást okozhat. Öntsön forró, de ne forrásban lévő vizet a kávéra. A tartály felső részében kb. 3 cm szabad hely maradjon. A kávét ilyen módon legalább 4 percig kell állni hagyni. Végül kisebb erővel nyomja le a szűrőt, és élvezze a frissen főzött kávét.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Bárki, aki reggelijét puritán formatervezésű környezetben szeretné elfogyasztani, imádni fogja a WMF Kult kínálatát. Az időtálló, klasszikus kialakítást a tiszta és egyszerű formák jellemzik, amelyekben az egyenes vonal finom ívvel görbül. A kiváló minőségű matt Cromargan® rozsdamentes acél hosszú élettartamot biztosít a termékek számára. Így a reggeli is szórakoztatóbb!

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 630796030
EAN 4000530493682
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Kult
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x french press
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Sebastian Bergne