Kineo magás pohár készlet 4 db

A WMF Kineo termékcsaládja kiváló minőségű vizespoharakat kínál, amelyek a modern designt prémium kristályüveggel ötvözik. Az eredmény hosszú élettartamú, rendkívül vékony peremű poharak, amelyek minden kortyot tiszta élménnyé tesznek. A 360 ml-es kapacitás ideális bármilyen alkalomra - legyen szó piña coladáról, gin-tonikról, üdítőitalokról, hideg vízről és egyebekről. Ez a sokoldalú, 4 pohárból álló készlet egyszerre klasszikus és modern, ezért mosogatógépben mosható, így kivételes mindennapi kényelmet biztosít. A Kineo poharakat a kedvenc italok stílusos fogyasztásához tervezték, és minden asztal szemet gyönyörködtető kiegészítői lesznek.

Jelenleg nincs raktáron a HomeAndCook.hu weboldalon

Varianty produktu

Termékleírás

Fedezze fel újra az étkezéseket a legszebb oldalukról: a Kineo termékcsalád termékei fenntartható forrásokból származnak, kiváló minőségű alapanyagokból és modern, ízléses dizájnnal készülnek – egy teljes termékcsalád a lenyűgözően stílusos megjelenésért.

Univerzális forma: Legyen szó gin-tonikról, hideg vízről, üdítőitalokról vagy bármelyik kedvenc italáról, élvezze az iváshoz illeszkedő kiváló formát és a megfelelő kapacitását az egyszerű stílussal ötvözve.

  • Univerzális forma: Legyen szó gin-tonikról, hideg vízről, üdítőitalokról vagy bármelyik kedvenc italáról, élvezze az iváshoz illeszkedő kiváló formát és a megfelelő kapacitását az egyszerű stílussal ötvözve.
  • Kiváló minőség: Az elegáns kristályüvegből készült poharak vonzóak és mosogatógépben moshatók.
  • Ergonomikus forma: Az ergonomikus forma és kényelmes tömeg tökéletesek a kézben tartáskor.
  • A tökéletes ivási élmény: Fedezze fel a semmi máshoz nem hasonlítható ivási élményt, a vékony, kiváló minőségű pohár karcsú peremet alkot, amelynek köszönhetően minden kortyot puszta élménnyé tesz.

kineo-magas-pohar-keszlet-4-db-www.wmf.hu-1.jpg

kineo-magas-pohar-keszlet-4-db-www.wmf.hu-2.jpg

kineo-magas-pohar-keszlet-4-db-www.wmf.hu-3.jpg

kineo-magas-pohar-keszlet-4-db-www.wmf.hu-4.jpg

kineo-magas-pohar-keszlet-4-db-www.wmf.hu-5.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 0907382040
EAN 4000530744432
Jel WMF
Termékcsalád Kineo
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 4x pohár
Fő anyag kristályüveg
Termékápolás mosogatógépben mosható
Magasság (cm) 14
Kapacitás (l) 0.36

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent