Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Kineo kínai zöldségkés 18.5 cm

Ahogy a neve is sugallja, a kínai zöldségkés ázsiai ételek elkészítésére tervezték, azonban sokkal többre képes. Sokoldalúságának és jó vágási tulajdonságainak köszönhetően ezt az egzotikus modellt egyre inkább használják a professzionális és amatőr szakácsok szerte a világon. Noha a kés fejsze alakú, nem alkalmas szilárd alapanyagok aprítására - a kés pengéje túl vékony a csontok átvágásához. Az európai társaitól eltérően, a kínai zöldségkés a pengéje rendkívül széles, és ennek segítségével pontosan vághatja gyümölcsöt, zöldséget és apríthatja a gyógynövényeket.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Kineo késsorozat összesen 9 különböző késből áll – a közönséges mindenestől, a kínai aprítón keresztül a szakácskésig. Bár az egyes penge formák nagyon különbözőek, mind bír a speciálisan edzett rozsdamentes acél tulajdonságaival.

  • Penge hossza 18.5 cm.
  • Anyag: penge speciális rozsdamentes acélból. Kiváló minőségű műanyagból készült markolat.
  • WMF Performance Cut technológia - a kések kiemelkedő, tartós élességet biztosítanak.
  • A kinetikus ergonomikus kialakítás a kiváló minőségű rozsdamentes acél fogantyúsapkákkal gondoskodik a kényelmes fogásról és a kiegyensúlyozott érzésről.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.
  • Németországban készült: kiváló minőségű kés.

Termékjellemzők

Termékszám 1896206032
EAN 4000530716774
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Kineo
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kínai zöldségkés 18.5 cm
Fő anyag speciális rozsdamentes acélból
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban