Kent Plus kés

Legyen szó egy kis reggeliről, egy kiadós ebédről, kerti partiról vagy villásreggeliről: az evőeszköz-trió minden étkezésnél használatos, még ha nem is mindig mindegyik. A kanalat általában levesekhez és tésztákhoz használjuk, míg a kés a tányéron lévő ételt vágja kellemes méretű darabokra. A villa a kés alátámasztásaként hasznos amikor halat, húst vagy zöldséget vágunk, vagy a villa hegyeire szúrjuk az ételt.

Varianty produktu

Termékleírás

A Kent evőeszközök klasszikusak és elegánsak. Az elülső részek pazar kialakítása gyönyörű kontrasztot teremt a nyél széles végével, a finom dekoratív vonal hozzájárul a hagyományos és kortárs stílusok sikeres keverékéhez. Ezt a csiszolt WMF evőeszközt könnyedén kombinálhatja sokféle stílusban. Klasszikus arányainak köszönhetően egy Kent evőszköz szépen mutat a kezében. Az evőeszköz-készlet tetszőleges számú elemmel kiegészíthető - tehát semmi sem akadályozhatja meg egy nagy összejövetel megszervezésében!

  • A kiváló minőségű kések kovácsolt pengével rendelkeznek, mely garantálja a hosszú élettartamot.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

kent-plus-evoeszkoz-keszlet-30-db-copy-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1207036347
EAN 4000530639561
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Kent Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kés
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező WMF Atelier

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent