A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Kult french press

A kávé népszerű és egyszerű előkészítési módja. Alkalmazás: Minden pohárhoz durva őrölt kávét adunk az üvegedénybe. Túl finom a por eltömítheti a szűrőt és nagy nyomást okozhat az üvegben, ha lenyomja. A kávét forró, nem forró vízzel főzzük. A tetején 3 cm-es helyet kell biztosítani. Ezután keverjük össze a kávét egy műanyag kanállal. A fém kanál károsíthatja az üveg kancsót. A kávé legalább 4 percig tart. Ezután kis erővel nyomja le a szűrőt. Tisztítás: Minden alkatrész mosogatógépben biztonságos. A szitát külön kell csavarni és gyakrabban meg kell tisztítani. A kézikönyv tartalmazza.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Bárki, aki a reggelizőasztalon egy purisztikus tervezéssel szeretne körülvéve, szeretni fogja a WMF sorozat kultúráját. Az időtlen, klasszikus dizájnt az egyszerű, egyszerű kialakítás jellemzi, amelyben az egyenes vonalak gyengéd görbékkel végződnek. A kiváló minőségű matt kefével ellátott Cromargan® biztosítja a termékek tartósságát és kellemes érzését. Így szórakoztató a reggeli!

Termékjellemzők

Termékszám 630796030
EAN 4000530493682
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád kultusz
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kávé
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Termékápolás mosogatógépben
Tervező Sebastian Bergne