A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Impulse réz termobögre utazáshoz

Ahelyett, hogy kávét vagy teát kortyolgatna egy papírpohárból, használjon fenntartható alternatívát az Impulse sorozat WMF utazási termobögrék formájában, amelyeknek köszönhetően melegen és stílusosan élvezheti kedvenc italát. A 0,3 literes bögre alakja modern, csakúgy, mint a színei: a matt fekete, rozsdamentes acél és a réz. Az intelligens 360 ° -os nyílás biztosítja az ivást a bögre bármely részéről, és ezzel egyidejűleg minimalizálja a kiömlés kockázatát. A WMF hőszigetelő bögrék kötelező és egyben elegáns kiegészítők a mindennapi életben.

Termékleírás

Telefonálás, olvasás, evés, ivás: Mivel sokkal mobilisabbak vagyunk, mint valaha, egyre inkább az otthonunktól távol keressük mindennapi örömeinket - így a kávét is. Ahelyett, hogy megelégednénk papírpoharakkal, a WMF az Impulse sorozatot kínálja. A hőszigetelő bögre kiváló alternatíva kedvenc italának bárhol és bármikor történő élvezetére. Modern kialakításúak, rozsdamentes acél, réz és fekete színben is kaphatók.
 
  • Az illeszkedő fedél biztosítja a jó záródást még úton is. A 360 ° -os nyílás biztosítja az ivást a bögre bármely részéről.
  • A kettős falú, rozsdamentes acélból készült szigetelőbetét 6 órán át melegen, és 12 órán át hidegen tartja az italokat.
  • Térfogata: 0,3 liter.
  • A kupak könnyen szétszerelhető és mosható.
  • Alacsony magasság 14 cm - befér minden háztartási kávéfőzőbe.

Termékjellemzők

Termékszám 0690636600
EAN 4000530703910
Jel WMF
Szín réz
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x termobögre utazáshoz
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Magasság (cm) 14
Kapacitás (l) 0.3
Tervező Jan Christian Delfs