Impulse réz termobögre utazáshoz 0.3 l

Ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, létezik egy fenntartható alternatív megoldás a WMF Impulse termobögre formájában, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát stílusosan és megfelelő hőmérsékleten élvezze. A 300 ml-es bögre alakja ugyanolyan modern, mint az antracit, a fekete, a rozsdamentes acél és a vintage réz színválaszték. A 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást, a dupla falú termo alap a rozsdamentes acél változatokban pedig biztosítja, hogy az ital megfelelő hőmérsékletű marad órákon át.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Telefonálás, olvasás, étkezés, ivás: Mivel sokkal többet mozgásban vagyunk, mint valaha, életünk egyre több és több részlete a nyilvánosság előtt zajlik, főleg a kávéfogyasztás terén. De ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, a WMF IMPULSE termobögre választékával egy fenntartható alternatívát ajánl, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát, még melegen élvezhesse, ugyanakkor, egyedi érzést ad. Ez a tervezéssel kezdődik. A 300 ml-es bögre alakja modern, szinte purisztikus. A színválaszték a matt antracittól a feketéig, a rozsdamentes acéltól a vintage rézig terjed. Ezenkívül az okos, 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást, miközben minimalizálja a kiömlés kockázatát. A legjobb tulajdonsága: a dupla falú szigetelt rozsdamentes acél kivitelezés , amely  megtartja az ital hőmérsékletét - forrón vagy hidegen - órákon keresztül.

  • A kettős falú, rozsdamentes acélból készült szigetelőbetét 6 órán át melegen, és 12 órán át hidegen tartja az italokat. 
  • Az illeszkedő fedél biztosítja a jó záródást még úton is. A 360 ° -os nyílás biztosítja az ivást a bögre bármely részéről. A kupak könnyen szétszerelhető és mosható.
  • Alacsony magasság 14 cm - befér minden háztartási kávéfőzőbe.
  • Anyag: rozsdamentes acél, műanyag.

product_8844_0.jpg

product_8844_1.jpg

product_8844_2.jpg

product_8844_3.jpg

product_8844_4.jpg

product_8844_5.jpg

product_8844_6.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 0690636600
EAN 4000530703910
Jel WMF
Szín réz
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x termobögre utazáshoz
Fő anyag rozsdamentes acél
Termékápolás kézi mosás
Magasság (cm) 14
Kapacitás (l) 0.3
Tervező Jan Christian Delfs

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent