Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Impulse réz hőszigetelő kancsó 1l

A WMF Impulse kollekció termobögréi a meleg és hideg italok élvezetét biztosítják a kiváló minőségű üvegrétegnek köszönhetően. A jól illeszkedő automatikus és csavarható fedelek garantálják a jó lezárhatóságot, valamint a fröccsenés - és csepegés mentes kiöntést, miközben a kortárs formák, a trendi színek és a fémes hatás a kollekciót valóban látványossá teszik. A kollekció tökéletesen kombinálható a WMF CoffeeTime és a WMF TeaTime sorozatokkal.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

Az Impulse kollekció termobögréi garantálják, hogy az italokat melegen vagy hidegen tartják - függetlenül a külső hőmérséklettől. A kiváló minőségű üveg szigetelőréteg 70 °C feletti hőmérsékleten tartja a kávét, több mint 12 óráig. A teljesen szivárgásmentes, automatikus és csavarszerkezetes fedelek biztosítják a fröccsenés és csepegés mentes kiöntést. A díjnyertes formatervezés ötvözi a modern külsőt a trendi színekkel és fémes hatással. A kollekció tökéletesen kombinálható a CoffeeTime és a TeaTime kollekciókkal.

  • ThermaPro: olyan szigetelő funkció, amely akár 24 órán keresztül melegen vagy hidegen tartja az italokat.
  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, minőségi műanyag, szilikon, üveg.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0690676600
EAN 4000530694911
Jel WMF
Szín réz
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x hőszigetelő kancsó
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag üveg
Magasság (cm) 28.5
Kapacitás (l) 1
Tervező Jan Christian Delfs