A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Impulse fekete hőszigetelő kancsó

A WMF Impulse sorozat hőszigetelő kancsója követi a fényes fémes akcentus tendenciáját. Időtálló rozsdamentes acél vagy elegáns vintage réz színeivel, és szemet gyönyörködtető purisztikus kialakításával minden bizonnyal bárkit lenyűgöz. A funkcionalitás szempontjából: az automatikus lezárásnak köszönhetően a kancsó könnyen kezelhető a fedél megérintésével, és a kiváló minőségű üvegbetétnek köszönhetően hosszú ideig melegen vagy hidegen tartja az italt. A kiváló minőségű műanyagból, Cromargan® rozsdamentes acélból és szilikonból készült részek rendkívül robusztusak és hosszú élettartamúak.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Az Impulse sorozat hőszigetelő kancsói biztosítják, hogy az italok melegen vagy hidegen maradjanak - függetlenül a külső hőmérséklettől. A kiváló minőségű, üveg szigetelőmag 70°C –nál is magasabb hőmérsékleten tartja a kávét, akár 12 órán át. A teljesen szivárgásmentesen zárható automatikus csavaros kupak biztosítja a cseppmentes öntést. A díjnyertes formatervezés ötvözi a modern megjelenést, a trendi színeket és a fémes hatást.

  • ThermaPro: olyan szigetelő funkció, amely akár 24 órán keresztül melegen vagy hidegen tartja az italokat.
  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, minőségi műanyag, szilikon, üveg.
  • Térfogat: 1,0 liter
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0690687390
EAN 4000530694928
Jel WMF
Szín fekete
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x hőszigetelő kancsó
Fő anyag műanyag
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag üveg
Magasság (cm) 23.4
Kapacitás (l) 1
Tervező Jan Christian Delfs
Kiegészítő anyag 2 rozsdamentes acél Cromargan® 18/10