Impulse kék termobögre 0.35 l

Ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, létezik egy fenntartható alternatív megoldás a WMF Impulse termobögre formájában, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát stílusosan és megfelelő hőmérsékleten élvezze. A 350 ml-es bögre alakja ugyanolyan modern, mint az antracit, a fekete, a rozsdamentes acél és a vintage réz színválaszték. A 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Telefonálás, olvasás, étkezés, ivás: Mivel sokkal többet mozgásban vagyunk, mint valaha, életünk egyre több és több részlete a nyilvánosság előtt zajlik, főleg a kávéfogyasztás terén. De ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, a WMF IMPULSE termobögre választékával egy fenntartható alternatívát ajánl, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát, még melegen élvezhesse, ugyanakkor, egyedi érzést ad. Ez a tervezéssel kezdődik. A 350 ml-es bögre alakja modern, szinte purisztikus. A színválaszték a matt antracittól a feketéig, a rozsdamentes acéltól a vintage rézig terjed. Ezenkívül az okos, 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást, miközben minimalizálja a kiömlés kockázatát. 

  • Egyfalú szigetelő belső.
  • Az illeszkedő fedél biztosítja a jó záródást még úton is. A 360 ° -os nyílás biztosítja az ivást a bögre bármely részéről. A kupak könnyen szétszerelhető és mosható.
  • Anyag: műanyag.
  • Tisztítás: kézi mosás.

product_8840_0.jpg

product_8840_1.jpg

product_8840_2.jpg

product_8840_3.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 0690737530
EAN 4000530698520
Jel WMF
Szín kék
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x termobögre
Termékápolás kézi mosás
Fő anyag műanyag
Magasság (cm) 22
Kapacitás (l) 0.35
Tervező Jan Christian Delfs
Átmérő (cm) 7.4

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent