Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Impulse fehér termobögre 0.35l

Ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, létezik egy fenntartható alternatív megoldás a WMF Impulse termobögre formájában, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát stílusosan és megfelelő hőmérsékleten élvezze. A 350 ml-es bögre alakja ugyanolyan modern, mint az antracit, a fekete, a rozsdamentes acél és a vintage réz színválaszték. A 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást, a dupla falú termo alap a rozsdamentes acél változatokban pedig biztosítja, hogy az ital megfelelő hőmérsékletű marad órákon át.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

Telefonálás, olvasás, étkezés, ivás: Mivel sokkal többet mozgásban vagyunk, mint valaha, életünk egyre több és több részlete a nyilvánosság előtt zajlik, főleg a kávéfogyasztás terén. De ahelyett, hogy a napi kávét vagy teát egy papírpohárból kortyolgatnánk, a WMF IMPULSE termobögre választékával egy fenntartható alternatívát ajánl, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc italát, még melegen élvezhesse, ugyanakkor, egyedi érzést ad. Ez a tervezéssel kezdődik. A 350 ml-es bögre alakja modern, szinte purisztikus. A színválaszték a matt antracittól a feketéig, a rozsdamentes acéltól a vintage rézig terjed. Ezenkívül az okos, 360 ° -os nyílás minden oldalról biztosítja az ivást, miközben minimalizálja a kiömlés kockázatát. A legjobb tulajdonsága: a dupla falú szigetelt rozsdamentes acél kivitelezés , amely  megtartja az ital hőmérsékletét - forrón vagy hidegen - órákon keresztül.

  • Egyfalú szigetelő belső.
  • Az illeszkedő fedél biztosítja a jó záródást még úton is. A 360 ° -os nyílás biztosítja az ivást a bögre bármely részéről. A kupak könnyen szétszerelhető és mosható.
  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, minőségi műanyag, szilikon.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0690737410
EAN 4000530698513
Jel WMF
Szín fehér
Termékcsalád Impulse
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x termobögre
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Magasság (cm) 22
Tervező Jan Christian Delfs
Kapacitás (l) 0.35
Átmérő (cm) 7.4