Grand Gourmet Damasteel húsvágó kés 17 cm

Függetlenül attól, hogy marhahús, csirke vagy bárány, nyers, főtt vagy pörkölt: Húskéssel könnyedén vághat vagy vághat bármilyen húst. A kések enyhén ívelt, kúpos pengével rendelkeznek, ami 15 és 30 cm hosszú. Ez a hosszúság optimális ahhoz, hogy a vastagabb sültek között nagy ellenállás nélkül csúsztasson. A legjobb dolog az, hogy a húskések olyan pontosan vágódnak, hogy a finom szálakat megtisztítják, és az értékes húslé megmarad. A WMF szeletelő kés precíziós talajjal rendelkezik, és ezáltal nemcsak magas élességet, hanem hosszú élettartamot is biztosít. Különböző változatokban, kezdőknek és szakembereknek kaphatók. Egyébként a húskések ideálisak a halak készítésére is.

Termékleírás

Milyen kések! Olyan szépnek tűnik, mintha egy történelmi Damaszkén-kovácsból jöttek volna, és olyan erősek, hogy az élességük jelentős. Ezt a legmodernebb technológia teszi lehetővé: A különböző speciális acélokat egyetlen, egy viszonylag 120 rétegű acélból ötvözi, és a hagyományos kovácsolási folyamatban tovább feldolgozza. A WMF Damasteel sorozat pengéi rendkívüli szilárdsággal rendelkeznek, és ezért rendkívül éles szögben földelhetők. Az eredmény: kiemelkedő hosszú élettartam. A penge és az ergonómikusan kialakított rozsdamentes acél fogantyú közötti megfelelő egyensúlyt egy kovácsolt csavar biztosítja. A penge jellegzetes szemcséi a különböző nyersanyagok feldolgozásából erednek, és a kollekciónak egy csomó luxust ad. Ez a szerető sorozat egy általános célú szakács, egy hús és egy santoku kés.

  • Exkluzív Damasteel®: A kézzel kovácsolt Damasteel több speciális acélt egyesít egyetlen, 120 rétegből álló acélpengében. Az eredmény kivételes tartósság, tartós élesség és saválló rozsdamentes acél penge.
  • Performance Cut technológia: Ezen egyedülálló eljárás során a pengéket pontosan szabályozott hőkezelésnek vetjük alá, amely optimalizálja az acélpenge belső szerkezetét. Ezután minden egyes pengét lézerrel mérünk, hogy meghatározzuk a tökéletes élezési szöget, majd egy robot segítségével az anyag élezésre kerül, hogy eddig nem tapasztalt élességet érjünk el, a tökéletes szögben. Ez a WMF Performance Cut - a kiváló, tartós élességért.
  • Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.
  • Németországban készült: kiváló minőségű kés.

18_8033_9998_100.jpg

Performance_Cut_300.jpg

18_9194_9998_300_Damasteel_Made_in_Germany.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1880339998
EAN 4000530676672
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Grand Gourmet Damasteel
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x húsvágó kés 17 cm
Fő anyag kovácsolt speciális acélból Damasteel®
A pengék hossza 17
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban
Hossz (cm) 29.5

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent