A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Disney Cars gyermek evőeszköz készlet 4 db

Minden evőeszközön egy másik autó! A tányéron gyors versenyek zajlanak, és a tálból még viccesebb karaktereket próbálnak ki a filmekből. Minden alkatrész tökéletesen illeszkedik a kisgyermekek kezébe. A motorokat, a gumiabroncsokat és a gumifiúk illatát önkéntelenül a gyors tempójú autóversenyekre gondolják, és a hűvös autók látványában maguk a kerékpár mögött akarnak eljutni. Tehát a kis versenyzőknek mindig világos célja van, amíg a lemez üres.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Azok az autók, amelyekben az animált autók jellegzetes hangot és történelmet adnak, megkülönböztető megjelenést adnak a gyerekeknek. A WMF Cars Cromargan gyermek evőeszközei: rozsdamentes acél 18/10 A villám McQueen és barátai díszítik a szár végét. A lemezen és a tálból álló, kétrészes gyermekporcelán illeszkedik. Különösen a három éves korú fiúk találják ezt a gyerekeket, akik igazán szórakoztatnak!

Termékjellemzők

Termékszám 1286016040
EAN 4000530692719
Jel WMF
Termékcsalád Cars
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x gyermekkés, 1x gyermek villa, 1x gyermekkanál, 1x gyermekkanál
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Termékápolás mosogatógépben
Kés művészet Kovácsolt kések