• Performance_Cut_300.jpg

Grand Gourmet spékelő kés 10 cm

A közüzemi késhez hasonlóan, de egy hosszabb pengével a Spickknife neve a programja: A hosszú, hegyes pengével mélyen szeletelhet bármilyen húsba, anélkül, hogy felborítaná a finom rostokat. A kapott húsdarabok most már jól lehetnek szalonnával vagy fokhagymával. A legtöbb késtípushoz hasonlóan azonban ezt a modellt többféle módon is lehet használni. Ily módon a zöldségeket, a gyógynövényeket és a gyümölcsöt is könnyen vághatjuk és vághatjuk. A hegyes pengéjének köszönhetően hideg lemezek kiszolgálására is alkalmas: sok összetevő könnyen kiválasztható a vágódeszkából vagy az üvegből a kések hegyével és a lemezre drapézve.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Grand Gourmet kollekció kései kitűnnek minden konyhában. Teljes egészében rozsdamentes acélból készültek és nemcsak elegánsak, hanem exkluzív tulajdonságokkal is rendelkeznek: a Cromargan® nyél biztonságosan illeszkedik a kézbe, és sima kialakítása garantálja a maximális higiéniát. Daraboláskor tökéletes az egyensúly a nyél és a penge között, teljesen új jelentést adva a „vágóél” kifejezésnek: a kiváló minőségű speciális acélpengét hagyományos módon kovácsolják a penge teljes hosszában, majd a Performance Cut technológiával tökéletesítik. A Grand Gourmet sorozat olyan klasszikusokat foglal magában, mint például az univerzális kés, a séf kés, a kenyér kés, valamint a csontozó-, filéző- és a Santoku kés. Mellesleg a rozsdamentes acél nyelek ideálisak a gravírozáshoz - lehetővé téve, hogy minden kés félreérthetetlenül a sajátja legyen, vagy egy személyre szabott ajándék készüljön belőle.

  • Anyag: kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból. Markolata kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból.
  • Performance Cut technológia: Ezen egyedülálló eljárás során a pengéket pontosan szabályozott hőkezelésnek vetjük alá, amely optimalizálja az acélpenge belső szerkezetét. Ezután minden egyes pengét lézerrel mérünk, hogy meghatározzuk a tökéletes élezési szöget, majd egy robot segítségével az anyag élezésre kerül, hogy eddig nem tapasztalt élességet érjünk el, a tökéletes szögben. Ez a WMF Performance Cut - a kiváló, tartós élességért.
  • Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.
  • Németországban készült: kiváló minőségű kés.

18_8947_6032_100.jpg

Performance_Cut_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1889476032
EAN 4000530676757
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Grand Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kések 10 cm
Fő anyag kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból
A pengék hossza 10
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban
Tervező Makio Hasuike
Design díj Busse Longlife Design Award Buses Design Ulm GmbH 2005 | Prix de Couverts Maison & Objet Paris 1997 Compasso d'oro 1995 kinevezése Red dot Award Design Center NRW 1994 | Design Plus Messe Frankfurt 1994 | Nemzetközi Design Díj Tervezési Központ

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent