• Performance_Cut_300.jpg

Grand Gourmet fenőacél 23 cm

Akár amatőr, akár profi szakács, az élezőacél minden konyhában kötelező. Megfelelő és rendszeres használat esetén meghosszabbítja a kés élettartamát. A késélezőktől eltérően, az élezőacélokat főleg enyhén tompa késeken használják. A kulcs az élezőacél helyes használatához a felületében rejlik. A sima élezőacél kiigazítja az kissé ívelt pengéket, míg a durva acél élezi a késeket, oly módon, hogy egy keveset eltávolít a pengéből, amikor az átcsúszik az élező acélon, majd kiigazítja azt. Tipp: használjon élezőkövet a rendkívül kemény pengéjű kések élezéséhez, pl. a japán késekhez. Az ilyen késeknél nem szabad élezőacélt használni, mivel a pengék speciális edzési folyamaton mentek keresztül.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Grand Gourmet kollekció kései kitűnnek minden konyhában. Teljes egészében rozsdamentes acélból készültek és nemcsak elegánsak, hanem exkluzív tulajdonságokkal is rendelkeznek: a Cromargan® nyél biztonságosan illeszkedik a kézbe, és sima kialakítása garantálja a maximális higiéniát. Daraboláskor tökéletes az egyensúly a nyél és a penge között, teljesen új jelentést adva a „vágóél” kifejezésnek: a kiváló minőségű speciális acélpengét hagyományos módon kovácsolják a penge teljes hosszában, majd a Performance Cut technológiával tökéletesítik. A Grand Gourmet sorozat olyan klasszikusokat foglal magában, mint például az univerzális kés, a séf kés, a kenyér kés, valamint a csontozó-, filéző- és a Santoku kés. Mellesleg a rozsdamentes acél nyelek ideálisak a gravírozáshoz - lehetővé téve, hogy minden kés félreérthetetlenül a sajátja legyen, vagy egy személyre szabott ajándék készüljön belőle.

  • Hasznos tipp: a kés élét tartsa éles szögben (kb. 20 °) a fenőacélhoz és váltakozva húzza a kés mindkét oldalát az acélon azonos nyomással. Az élezés egyszerű leírása megtalálható a csomagoláson.
  • Teljes hossza 36 cm, penge hossza 23 cm.
  • Anyag: markolata kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból.
  • Németországban készült.

18_8964_6030_100.jpg

Performance_Cut_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1889646030
EAN 4000530547651
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Grand Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fenőacél
Fő anyag kovácsolt speciális rozsdamentes acélból
A pengék hossza 23
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban
Hossz (cm) 36
Tervező Makio Hasuike
Design díj Busse Longlife Design Award Busse Design Ulm GmbH 2005, Design Plus Messe Frankfurt 1994, Ernennung Compasso d'oro 1995, Internationaler Designpreis Design Center , Prix de Couverts Maison & Objet Paris 1997, red dot award Design Zentrum NRW 1994

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent