Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet tojásszeletelő

Több erősen feszített vékony huzalnak köszönhetően könnyedén és egyenletesen vághatja a főtt tojást, főtt burgonyát vagy gombát vékony szeletekre. A tojásvágó Cromargan® rozsdamentes acélból készül, amely méretben stabil, ellenáll az élelmiszersavaknak, szagtalan és íztelen, higiénikus és mosogatógépben mosható.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 0634306040
EAN 4000530552235
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x tojásszeletelő
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 6
Hossz (cm) 15
Szélesség (cm) 11