Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet szagmentesítő acélszappan

Mossa le a kezéről gyorsan és alaposan a kellemetlen szagokat, például hagyma vagy fokhagyma aprítása után. Egyszerűen csak használja folyó víz alatt a Cromargan® rozsdamentes acélból készült Gourmet szagtalanító szappant - és mielőtt észrevehetné, a szagok eltűnnek. A WMF praktikus és stílusos konyhai eszközei különféle kivitelben kaphatók. Tartósak, hatékonyak és valójában túl mutatósak ahhoz, hogy a konyhafiókban feküdjenek.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szagokat a kézről.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 0605396030
EAN 4000530681195
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Szélesség (cm) 5
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x szagmentesítő acélszappan
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Hossz (cm) 9
Magasság (cm) 2