Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet salátacsöpögtető

A WMF saláta centrifugában könnyedén megszáríthatja a salátát, a friss káposztát és a spenótlevelet. Alaposan öblítse le a salátát a műanyag szűrőedényben, majd tegye a szűrőt a tálba, zárja le a fedelet és kezdje el forgatni. A bevált kötélhúzó mechanizmust alkalmazó szárítási eljárás biztosítja, hogy a saláta levelei szárazabbak lesznek és jobban felszívják majd a salátaöntetet.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 644726040
EAN 4000530686107
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x salátacsöpögtető
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 24
Magasság (cm) 16
Kapacitás (l) 4