Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet multifunkcionális tölcsér

Klasszikus tölcsér levehető redukciós tölcsérrel és szűrővel, a 3 az 1-ben funkciónak köszönhetően sokoldalúan használható. Ideális olaj, szószok, lekvárok, cukor vagy liszt töltésére, redukálására és szitálására.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 0619416040
EAN 4000530693853
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x tölcsér
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Magasság (cm) 16
Szélesség (cm) 18
Átmérő (cm) 18
Tervező Metz & Kindler Produktdesign