Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet konyhai tálkészlet 4 db

A konyhai tálak nagyon praktikusak, és valóban széles körben felhasználhatók a konyhában - az alapanyagok keverésére, reszelésre, felverésre és az elkészített ételek tárolásásra. Használhatja például saláták felszolgálására is. Ráadásul könnyen egymásba rakhatók, így helyet takaríthat meg a konyhában.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 645709990
EAN 4000530685827
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 4x konyhai tálkészlet Ø 16, 18, 22, 24 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 16 | 18 | 22 | 24