Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Gourmet beltéri fűszerkert - 3 önöntöző virágcserép

A WMF Fűszerkert automata öntözőrendszerrel van felszerelve, így könnyedén termesztheti saját friss fűszernövényeit a WMF mini konyhakertjében. Működése: ültessen a rozsdamentes acélból készült edényekbe gyógynövényeket, például bazsalikomot, petrezselyemet és koriandert, és helyezze őket a műanyag víztartályba. A növények rendszeresen vízhez jutnak az üvegszálas kanóc segítségével, így nem kell ellenőriznie a talaj nedvességtartalmát. A vízzel való újratöltéshez egyszerűen nyissa ki a levehető fedelet. A betakarítás megkönnyítése érdekében a WMF speciális gyógynövény-vágó ollót alkotott Cromargan® 18/10 rozsdamentes acél pengékkel és szintetikus nyéllel. Használat után a gyógynövény-vágó ollót mosogatógépben meg lehet tisztítani.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél 18/10.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 641306040
EAN 4000530681348
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 12.5
Szélesség (cm) 12.5
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 3
A csomagolás tartalma 3x virágcserép, 1x víztartály, 1x fedél
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Hossz (cm) 36
Átmérő (cm) 10.8
Tervező Jan Christian Delfs