Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

FUSIONTEC főző tál Ø 20 cm sötét réz

A WMF FUSIONTEC ásványi tartományának rendkívüli kialakítása az ásványi anyagokkal inspirált színekkel és finom fémes hatással jellemezhető. Az üvegfedél ideális vizuális főzéshez. A termékcsalád mindenféle méretben és színben kapható *.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A high-tech anyag WMF FUSIONTEC kiváló élményt nyújt a főzéshez. Speciális vas-acél mag, amely természetes ásványi anyagokkal van összekapcsolva egy elválaszthatatlan anyag, azaz a WMF FUSIONTEC. A csúcstechnológiai anyagot abszolút magas teljesítményre fejlesztették ki - egy életre. 1. Rendkívül tartós felület A WMF FUSIONTEC konyhai edények hosszú ideig újnak tűnnek. A kivételesen sima felület különösen kemény, ellenáll a vágásnak és a kopásnak. A high-tech konyhai eszközök mosogatógépben is moshatók és nagyon könnyen tisztíthatók. 2. Kiváló főzési tulajdonságok Az ízletes pörköltek vagy a ropogós sült steak: a WMF FUSIONTEC a megfelelő csúcstechnológiájú berendezés, amelynek még bonyolultabb edényei sikeresek. Optimális hővezetést és hőelosztást kínál, és minden hőforrásra alkalmas. Egy másik előny: az átlátszó üvegfedél ideális vizuális főzéshez. 3. Legmagasabb minőség A WMF FUSIONTEC-ből készült valamennyi edény, sütőedény, főzőedény, sült és hústálca Németországban készül, és 30 éves garanciával rendelkezik *. A kiváló design időtlen és mindig divatos.

Termékjellemzők

Termékszám 519375290
EAN 4000530703521
Jel WMF
Szín barna
Termékcsalád FUSIONTEC
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x főzőedény fedéllel Ø 20 cm
Fő anyag FUSIONTEC
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag rozsdamentes acél
Készült Gyártott Németországban
Hőmérséklet-ellenállás sütőálló, hűtőszekrényálló, fagyasztóálló
Átmérő (cm) 20
Lemez átmérő (cm) 14.5
Kapacitás (l) 2.3
Színek gyűjteménye Sötét réz