A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 pároló betéttel Ø 20 cm

A pároló betéttel a zöldségeket gyorsan, egyszerűen és minimális zsírtartalommal készítheti el. A hagyományos főzéstől eltérően, a gőzön főzés segít megtartani a fontos tápanyagokat.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Ez a főzőedény-sorozat a NOA Aachen tervezőirodával együttműködve lett kifejlesztetve, miközben a fedeleket az Apple iPodja ihlette. A fedél rozsdamentes acél és szilikon kombinációjából készült, és négy különböző funkcióval rendelkezik - hasonlóan az iPod kattintókerékhez. Ez a praktikus tulajdonság azt jelenti, hogy a pozíciótól függően a folyadékokat le lehet önteni, miközben a fedél a helyén marad - akár teljesen, akár ellenőrzés mellett: A forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, míg a tészta az edényben marad. A kis szitanyílások ugyanígy működnek a rizs esetében. A zárt pozíciót kevés vízzel való főzéshez tervezték, és nyitott helyzet a folyadékok teljes kiürítésére szolgál. A fedél piros gyűrűje valódi látványosság. Hőálló szilikonból készült, mindig szilárdan ül az edényen. Fontos: Az üreges fogantyúk főzés közben hidegek maradnak, így nem kell edényfogót használni. A serpenyők belső skálával rendelkeznek, amely megkönnyíti a folyadékok mérését, és tartós Cromargan® anyagból készültek. A TransTherm® univerzális alj indukciós főzőlapokon is használható, gyorsan vezeti a hőt és hosszú ideig megtartja. Ez a termékcsalád különféle edényeket és serpenyőket tartalmaz - a sütőserpenyőtől a gőzbetétes serpenyőig.

  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.
  • Németországban készült: legmagasabb anyagminőség, legaprólékosabb kivitelezés és tökéletes funkcionalitás.

Termékjellemzők

Termékszám 766206380
EAN 4000530629975
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 12
Termékcsalád Function 4
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x pároló betéttel Ø 20 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 20
Tervező NOA design
Design díj Design Plus Messe Frankfurt 2009, iF design award iF Hannover 2009, Nominierung für den DP3D 2008, red dot award Design Zentrum NRW 2008