Function 4 edénykészlet 4+1 db

Ez az edénykészlet kötelező azoknak, akik szeretik a főzést, mivel a sok főzés általában sok edényt jelent. Az alapvető fontosságú elemek között szerepel néhány bevált kedvenc számos más méretű WMF edény széles választékával kombinálva. A három, négy vagy öt darabos edénykészlet mély / sekély edényekből és fedeles edényekből, serpenyőből valamint fedél nélküli sütőserpenyőből és tálaló serpenyőből áll. Akik egyszerűen csak nem tudnak választani, igazodhatnak személyes kulináris elvárásaikhoz és kiválaszthatják a saját főzőlapjuknak megfelelő méretű serpenyőket. A főzőedények sorozatából származó egyes edények és serpenyők bármikor hozzáadhatók a WMF serpenyőkészlethez. Könnyen gondozható, robusztus Cromargan®-ból készültek, minden edény TransTherm® univerzális aljjal rendelkezik, és így minden típusú főzőlaphoz használható, ideértve az indukciósat is.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Ez a főzőedény-sorozat a NOA Aachen tervezőirodával együttműködve lett kifejlesztetve, miközben a fedeleket az Apple iPodja ihlette. A fedél rozsdamentes acél és szilikon kombinációjából készült, és négy különböző funkcióval rendelkezik - hasonlóan az iPod kattintókerékhez. Ez a praktikus tulajdonság azt jelenti, hogy a pozíciótól függően a folyadékokat le lehet önteni, miközben a fedél a helyén marad - akár teljesen, akár ellenőrzés mellett: A forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, míg a tészta az edényben marad. A kis szitanyílások ugyanígy működnek a rizs esetében. A zárt pozíciót kevés vízzel való főzéshez tervezték, és nyitott helyzet a folyadékok teljes kiürítésére szolgál. A fedél piros gyűrűje valódi látványosság. Hőálló szilikonból készült, mindig szilárdan ül az edényen. Fontos: Az üreges fogantyúk főzés közben hidegek maradnak, így nem kell edényfogót használni. A serpenyők belső skálával rendelkeznek, amely megkönnyíti a folyadékok mérését, és tartós Cromargan® anyagból készültek. 

  • TransTherm® alj: gyorsan továbbítja a hőt, hosszú ideig megtartja, és ezzel energiát takarít meg.
  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_9587_0.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 0760066380
EAN 4000530701503
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Function 4
Darabszám a csomagban (db) 5
A csomagolás tartalma 3x magas edény fedéllel Ø 16 cm (1.9 l), Ø 20 cm (3.9 l), Ø 24 cm (5.7 l), 1x lábas fedél nélkül Ø 16 cm (1.4 l), 1x főzőbetét Ø 20 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben mosható
Másodlagos anyag üveg
Tervező NOA design
Design díj Design Plus Messe Frankfurt 2009, iF design award iF Hannover 2009, Nominierung für den DP3D 2008, red dot award Design Zentrum NRW 2008
Kapacitás (l) 1.4 | 1.9 | 3.9 | 5.7
Átmérő (cm) 16 | 16 | 20 | 24
Lemez átmérő (cm) 14.5 | 14.5 | 18 | 22

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent