Flame Plus evőeszköz készlet 66 db

Természetesen ezt az evőeszköz-készletet nagy összejövetelekhez ajánljuk. A tizenkét embernek szánt készlet villákból, késekből, kanalakból, desszertvillákból, teáskanalakból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. Ezek közé tartozik egy kétrészes saláta szervírozó, egy adagoló kanál és villa, egy merőkanál és egy tortalapát. Kiváló minőségének köszönhetően állandó és vonzó konyhai készlet.

Termékleírás

A WMF Flame evőeszközök meglehetősen törékeny kinézetűek. Természetesen nem törékenyek, de nagyon filigrán és karcsú alakja azonnal felhívja magára a figyelmet. A kések kovácsolt és extra hosszú pengékkel biztosítják az határozott vágást. Az evőeszközök átlag feletti hosszúságúak, és elegáns alakjukkal kellemesen könnyű fogásúak. Csiszolt és diszkréten elegáns, a Flame evőeszközök bármilyen asztalt díszei lesznek.
 
  • A kiváló minőségű kések kovácsolt pengével rendelkeznek, mely garantálja a hosszú élettartamot.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

flame-plus-evoeszkoz-keszlet-66-db-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1261006341
EAN 4000530687715
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Flame Plus
Darabszám a csomagban (db) 66
A csomagolás tartalma 12x kanál, 12x villa, 12x kés, 12x teáskanál, 12x desszert villa, 2x adagolókanál, 1x salátavilla, 1x adagolóvilla, 1x kanál, 1x tortakanál
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent