Flame Plus evőeszköz készlet 30 db

A 30 darabos evőeszköz-készlet sokféle ételhez és étkezéshez alkalmas, hat villát, kést és kanalat, valamint hat tortavillát és kávéskanalat tartalmaz. A WMF az evőeszköz-készletek széles választékát kínálja különféle kivitelben, hogy teljesítse az Ön kívánságait. A 30 darabos készlet tökéletes alapja a mindennapi étkezésnek, és teljessé tehető adagoló kanalakkal és kiegészítő elemekkel - a csodálatos asztalkultúra érdekében.

Termékleírás

A WMF Flame evőeszközök meglehetősen törékeny kinézetűek. Természetesen nem törékenyek, de nagyon filigrán és karcsú alakja azonnal felhívja magára a figyelmet. A kések kovácsolt és extra hosszú pengékkel biztosítják az határozott vágást. Az evőeszközök átlag feletti hosszúságúak, és elegáns alakjukkal kellemesen könnyű fogásúak. Csiszolt és diszkréten elegáns, a Flame evőeszközök bármilyen asztalt díszei lesznek. 

  • A kiváló minőségű kések kovácsolt pengével rendelkeznek, mely garantálja a hosszú élettartamot.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

flame-plus-evoeszkoez-keszlet-66-db-copy-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1261916340
EAN 4000530638250
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Flame Plus
Darabszám a csomagban (db) 30
A csomagolás tartalma 6x kanál, 6x villa, 6x kés, 6x teáskanál, 6x desszert villa
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent