• Cromargan_Protect_300.jpg

Flame evőeszköz készlet 66 db

Természetesen ezt az evőeszköz-készletet nagy összejövetelekhez ajánljuk. A tizenkét embernek szánt készlet villákból, késekből, kanalakból, desszertvillákból, teáskanalakból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. Ezek közé tartozik egy kétrészes saláta szervírozó, egy adagoló kanál és villa, egy merőkanál és egy tortalapát. Kiváló minőségének köszönhetően állandó és vonzó konyhai készlet.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A WMF Flame evőeszközök meglehetősen törékeny kinézetűek. Természetesen nem törékenyek, de nagyon filigrán és karcsú alakja azonnal felhívja magára a figyelmet. A kések kovácsolt és extra hosszú pengékkel biztosítják az határozott vágást. Az evőeszközök átlag feletti hosszúságúak, és elegáns alakjukkal kellemesen könnyű fogásúak. Csiszolt és diszkréten elegáns, a Flame evőeszközök bármilyen asztalt díszei lesznek.
 
  • A magasfényű evőeszközök monoblokk késeket tartalmaznak.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

12_6100_6342_100.jpg

Cromargan_Protect_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1261006342
EAN 4000530695208
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 9.5
Szélesség (cm) 38
Termékcsalád Flame
Darabszám a csomagban (db) 66
A csomagolás tartalma 12x kanál, 12x villa, 12x kés, 12x teáskanál, 12x desszert villa, 2x adagolókanál, 1x salátavilla, 1x adagolóvilla, 1x kanál, 1x tortakanál
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható
Kés művészet Kovácsolt kések
Hossz (cm) 48
Tervező Luca Casini

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent