A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Denver evőeszköz készlet 30 db

A 30 részes evőeszköz készlet hat étkezési villát, kést és kanalat, valamint torta villákat és teáskanálokat kínál különféle ételekhez és tanfolyamokhoz. Annak érdekében, hogy megtalálja az egyéni kívánságait kielégítő készletet, a WMF evőeszközök különböző kivitelben vannak. A 30 darab jó alapot kínál a napi étkezésekhez, és kiegészíthetik más tálaló és kiegészítő evőeszközökkel - a tökéletes asztali kultúra érdekében.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Az evőeszközökre jellemző, hogy Denver a derékszögű alakja és a szár széles vége. Ez nagyon jelen van, különösen a polírozott felülettel kombinálva. A kiváló minőségű monoblokk kések hosszú pengével rendelkeznek, az egyes evőeszközök hosszúsága különösen alkalmas nagy lemezekre. A szabványos felszerelés mellett a WMF különböző tartozékokat kínál a modellhez, így várakozással tekinthető meg a következetes megjelenés.

Termékjellemzők

Termékszám 1148916040
EAN 4000530386229
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Denver
Darabszám a csomagban (db) 30
A csomagolás tartalma 6x vacsora kanál, 6x vacsora, 6x vacsora, 6x kávé kanál, 6x torta villák
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Termékápolás mosogatógépben
Kés művészet Kovácsolt kések
Tervező WMF stúdió (Peter Bäurle)
Az evőeszközök szövege hosszú Többek között a valódi értékek iránti új vágyat evőeszközökben tárják fel, amelyek időtlenül klasszikusnak tűnnek. Nem csoda, hogy a gyors tempójú világban egyre inkább a megbízhatóságra, a minőségre és a hitelességre törekszünk - röviden: azokról a dolgokról, amelyekről tudjuk, hogy jónak és valódinak bizonyult. A mottóhoz igaz: „A jó nem megy ki a divatból, jó az asztalra!” A WMF régi hagyományait új árnyékba csomagolta. Ez magában foglalja a jól ismert formák kombinálását a high-tech anyagokkal. Egyrészt az evőeszközök széles, szerves szárú végével egyrészt klasszikusan elegánsak, másrészt nagyon hagyományosak, a wrap-around szál kialakításnak köszönhetően, így mindkét világ - régi és új - egy darabba egyesül. Ehhez hozzátartozik az ergonomikus kialakítás a maximális haptikus kényelemhez, valamint az exkluzív anyagokhoz és az első osztályú kivitelezéshez. Tehát még mindig sok éven át élvezheti ezt az időtlen, kiváló minőségű evőeszközöket.
A kartondoboz méretei szé-mé-ma (mm) Az időtlen klasszikus evőeszközökkel a WMF elkötelezett az igazi értékek iránti új vágy iránt, és a régi hagyományokat új motívummal borítja, a mottónak megfelelően: "A jó nem megy ki a stílusból, jó az asztalra!" Az ergonómikus kialakítás a kellemes érzés, valamint az exkluzív anyagok és az első osztályú kivitelezés érdekében biztosítja, hogy még sok éven át élvezze ezeket az időtlenül szép evőeszközök klasszikusokat.