A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Denver evőeszköz készlet 30 db

A 30 részes evőeszköz készlet hat étkezési villát, kést és kanalat, valamint torta villákat és teáskanálokat kínál különféle ételekhez és tanfolyamokhoz. Annak érdekében, hogy megtalálja az egyéni kívánságait kielégítő készletet, a WMF evőeszközök különböző kivitelben vannak. A 30 darab jó alapot kínál a napi étkezésekhez, és kiegészíthetik más tálaló és kiegészítő evőeszközökkel - a tökéletes asztali kultúra érdekében.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Az evőeszközökre jellemző, hogy Denver a derékszögű alakja és a szár széles vége. Ez nagyon jelen van, különösen a polírozott felülettel kombinálva. A kiváló minőségű monoblokk kések hosszú pengével rendelkeznek, az egyes evőeszközök hosszúsága különösen alkalmas nagy lemezekre. A szabványos felszerelés mellett a WMF különböző tartozékokat kínál a modellhez, így várakozással tekinthető meg a következetes megjelenés.

Termékjellemzők

Termékszám 1148916040
EAN 4000530386229
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Denver
Darabszám a csomagban (db) 30
A csomagolás tartalma 6x vacsora kanál, 6x vacsora, 6x vacsora, 6x kávé kanál, 6x torta villák
Termékápolás mosogatógépben
Kés művészet Kovácsolt kések
Tervező WMF stúdió (Peter Bäurle)
Az evőeszközök szövege hosszú Többek között a valódi értékek iránti új vágyat evőeszközökben tárják fel, amelyek időtlenül klasszikusnak tűnnek. Nem csoda, hogy a gyors tempójú világban egyre inkább a megbízhatóságra, a minőségre és a hitelességre törekszünk - röviden: azokról a dolgokról, amelyekről tudjuk, hogy jónak és valódinak bizonyult. A mottóhoz igaz: „A jó nem megy ki a divatból, jó az asztalra!” A WMF régi hagyományait új árnyékba csomagolta. Ez magában foglalja a jól ismert formák kombinálását a high-tech anyagokkal. Egyrészt az evőeszközök széles, szerves szárú végével egyrészt klasszikusan elegánsak, másrészt nagyon hagyományosak, a wrap-around szál kialakításnak köszönhetően, így mindkét világ - régi és új - egy darabba egyesül. Ehhez hozzátartozik az ergonomikus kialakítás a maximális haptikus kényelemhez, valamint az exkluzív anyagokhoz és az első osztályú kivitelezéshez. Tehát még mindig sok éven át élvezheti ezt az időtlen, kiváló minőségű evőeszközöket.
A kartondoboz méretei szé-mé-ma (mm) Az időtlen klasszikus evőeszközökkel a WMF elkötelezett az igazi értékek iránti új vágy iránt, és a régi hagyományokat új motívummal borítja, a mottónak megfelelően: "A jó nem megy ki a stílusból, jó az asztalra!" Az ergonómikus kialakítás a kellemes érzés, valamint az exkluzív anyagok és az első osztályú kivitelezés érdekében biztosítja, hogy még sok éven át élvezze ezeket az időtlenül szép evőeszközök klasszikusokat.