Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Elements késkészlet blokkal 4 db

A késtartó blokk hasznos kiegészítője minden késgyűjteménynek. Sőt, ez a penge tárolásának is biztonságos és praktikus formája. A WMF különböző késblokkok széles választékát kínálja, különféle kivitelben: készülhet fából, pl. bambusz, tölgy vagy dió, rozsdamentes acélból vagy műanyagból. A klasszikus késblokkokon nyílások vannak a konyha legfontosabb késeihez, a késélező acélhoz és a konyhai ollóhoz. A kínálatban szerepelnek mágneses modellek és szálbetéttel ellátott blokkok is. Mindkét modell rugalmas és bármilyen késhez használható. A WMF késblokkok üresen vagy késekkel együtt kaphatók a Grand Gourmet, a Grand Class, a Spitzenklasse Plus és a Classic Line kollekciókkal. Bármelyiket is választja, a késtartó blokk a tökéletes módja annak, hogy megvédje késeit és biztos lehessen benne, hogy kései mindig kéznél lesznek.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Az Elements egy modern, klasszikus formájú késkészlet. A kések pengéi speciális rozsdamentes acélból kézzel készülnek. Ennek köszönhetően a kések sokáig élesek maradnak. A kiváló minőségű műanyagból készült sima fogantyúk tökéletesen higiénikusak. Ez az ideális késkészlet kezdőknek! 

  • Tartalma: 1x késblokk, 1x szakácskés 13 cm, 1x előkészítő kés 15 cm, 1x többfunkciós kés 9.5 cm.
  • Anyag: penge speciális rozsdamentes acélból. Kiváló minőségű műanyagból készült markolat.
  • Tartós élesség az edzett pengének köszönhetően - lényegesen robusztusabb, mint a szokásos rozsdamentes acél.
  • Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 1884309990
EAN 4000530660510
Jel WMF
Szín fehér, szürke, krém, bordó
Termékcsalád Elements
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x késblokk, 1x szakácskés 13 cm, 1x előkészítő kés 15 cm, 1x többfunkciós kés 9.5 cm
Fő anyag speciális rozsdamentes acélból
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag műanyag