A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Digitális mérleg zöld

A megfelelő időzítés mellett a sikeres főzés és sütés kulcsa a hozzávalók pontos mennyiségének kimérése. A stílusos, szuper lapos WMF konyhai mérlegek elegáns Cromargan® rozsdamentes acélból készült mérőfelülettel és világos, digitális kijelzővel pontosan mérik meg a nedves és száraz alapanyagokat minden mértékegységben, akár öt kilóig. A mérlegek kijelzik az elemek töltöttségi szintjét, és használat után automatikusan kikapcsolnak. A praktikus nullázó funkció lehetővé teszi az összes hozzávaló külön-külön vagy egy tálban történő mérését. A WMF pontos konyhai mérlegei nagyon könnyen kezelhetők, és az elegáns kialakítás önmagáért beszél!

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Scala konyhai eszközökkel nemcsak örömmel és szenvedéllyel főzhet, hanem tökéletesen is, a legapróbb részletekig. Mennyi egy csipet vagy egy kanálnyi? A stílusos konyhai mérlegek megmutatják és pontosan megmérnek minden grammot és minden millilitert. Ha tudni szeretné, mikor készül el a sült, a sütemény vagy a reggeli tojás, akkor az időmérő tökéletes asszisztens. Ha szereti a tökéletes hőmérsékletet, nem fog tudni ellenállni a WMF Scala egyéb mérőeszközeinek: a borhőmérőnek az ideális italhőmérséklet eléréréséhez, vagy a hűtőszekrényhőmérőnek, hogy kedvenc fagylaltja ne jegesedjen. A kicsi, pontos konyhai eszközöket úgy tervezték, hogy állandó társai legyenek a konyhában a sikert garantálva.

  • Súlyegységek: g, ml, fl.oz, lb: oz
  • Maximális tömeg: 5000 g, 5000 ml, 176 fl.oz, 11 font: 0,4 uncia
  • Fokozat: 1 g, 1 ml, 0,1 fl.oz, 0,1 uncia
  • Kiegészítő funkció (tara)
  • Kevés az akkumulátor, túlterhelés: EEEE
  • Automatikus kikapcsolás kb. 60 másodperc után
  • 2 lítium CR2032 elemmel együtt

Termékjellemzők

Termékszám 0608759990
EAN 4000530686367
Jel WMF
Szín zöld
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x digitális mérleg
Fő anyag üveg
Magasság (cm) 15
Hossz (cm) 23
Termékápolás kézi mosás