A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Diadem Plus edénykészlet 5 db

Ha szereted a főzést rendszeresen, különböző edényekre van szükséged, ahol néhány alapforma bizonyult magának a standard felszerelésnek. Ez a különböző méretű WMF-eket sokféle választékra ötvözi, hús- vagy sült edények hiányozhatnak minden készletben. A húscserépben mindent beilleszthet, amihez főzéshez sok folyadék szükséges, mert a széle különösen magas, soha nem injektálva, sőt tésztát, burgonyát és zöldséget is beinjektál. A serpenyő a serpenyő és a serpenyő kombinációja, az él nagyobb, mint a serpenyő, így a sütés során alig bocsát ki zsírt. Ugyanakkor a perem alacsonyabb, mint a húscserép, így a folyadék gyorsabban elpárolog, és könnyedén megfordíthatja a húst / zöldséget. Könnyen kezelhető és robusztus Cromargan®-ból készült minden edényben van egy TransTherm® Allherdboden, és ezért mindenféle kályhára alkalmas, beleértve az indukciót is.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Diadem Plus segítségével a WMF egy olyan sorozat létrehozását tervezte, amely hosszú távon bizonyítja magát. Kis méretű adagolásra alkalmas, profillal ellátott rozsdamentes acél edények megbízhatóan végeznek munkájukat még nagyobb asztaloknál is. Az enyhén domború forma elegánsnak tűnik, a TransTherm Allherdboden erős alumíniummaggal gyorsan és közvetlenül a fazék belsejébe irányítja a kályha hőt. A hőmérséklet pontosan szabályozható, és a főzéshez nincs szükség maximális főzési szintre. A hőálló üvegfedélen keresztül szabályozhatja a főzési folyamatot, a széles öntés pedig könnyebbé teszi az öntést. A kis átmérőjű tejfazékban a tej és más folyadékok gyorsan felmelegednek, és a kifolyócsőnek köszönhetően a csészébe is csepeg. A mosogatógépben megfelelő sorozatban háromféle méretű, 16 és 24 centiméter közötti átmérőjű sült és húsdobozok, valamint fedő nélküli serpenyő található.

Termékjellemzők

Termékszám 730086040
EAN 4000530571212
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Diadem Plus
Darabszám a csomagban (db) 5
A csomagolás tartalma 1x fedéllel Ø 16 cm (kb. 1,5 l), 1x fedéllel Ø 20 cm (kb. 3l), 1x fedéllel Ø 16 cm (kb. 2l), 1x fedél Ø 20 cm (kb. 3,7l), 1x fedéllel Ø 24 cm (kb. 6,5l)
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Hőmérséklet-ellenállás Sütés biztos
Tervező WMF stúdió