Corvo evőeszköz készlet 66 db

Természetesen ezt az evőeszköz-készletet nagy összejövetelekhez ajánljuk. A tizenkét embernek szánt készlet villákból, késekből, kanalakból, desszertvillákból, teáskanalakból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. Ezek közé tartozik egy kétrészes saláta szervírozó, egy adagoló kanál és villa, egy merőkanál és egy tortalapát. Kiváló minőségének köszönhetően állandó és vonzó konyhai készlet.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Balra, jobbra vagy az élére? Az innovatív WMF Corvo evőeszközöknél a kést bármelyik oldalára fektetheti, mely a Köhler & Wilms műhely speciális kialakításának köszönhető. Ha a kés a penge élén nyugszik, akkor a fogantyú optikailag illeszkedik a kanálhoz és a villához. Ha a penge a szokásos helyzetben van, akkor a kés fogantyúja megemelkedik. Nagyon szórakoztató, mert ugyanazon evőeszközök segítségével mindig különbözőképp teríthet, attól függően, hogy a késeket hogyan helyezi el. Minden evőeszköz keskeny, matt és kényelmes fogású.
 
  • A kiváló minőségű kések kovácsolt pengével rendelkeznek, mely garantálja a hosszú élettartamot.
  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1158006331
EAN 4000530687630
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Corvo
Darabszám a csomagban (db) 66
A csomagolás tartalma 12x kanál, 12x villa, 12x kés, 12x teáskanál, 12x desszert villa, 2x adagolókanál, 1x salátavilla, 1x adagolóvilla, 1x kanál, 1x tortakanál
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Köhler & Wilms
Design díj red dot award: product design 2012

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent