Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Clever & More szárnyas dugóhúzó

Nem csak a borok különböznek, hanem a palackok és a nyakuk is. A szabadalmaztatott WMF bor dugóhúzót úgy tervezték, hogy könnyen és biztonságosan kibonthasson minden palackot. A dugóhúzónak rugalmas műanyag része van, amely tökéletesen alkalmazkodik az egyes palackokhoz. Ezen felül, a polírozott Cromargan®-nak köszönhetően nagyon stílusos.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A név önmagáért beszél: A WMF Clever & More sorozat kicsi és intelligens segítőket kínál a bár számára. A sorozat termékei hasznosak és modern kialakításúak, például dugóhúzók, borkiöntők és kupakok. Ezenkívül a készlet kiválasztott poharakat is tartalmaz. Kialakításuk elegáns, és a megerősített aljuk hangsúlyozza, hogy a Clever & More poharak koktélok vagy más kevert italok készítésére szolgálnak.

  • A Clever & More dugóhúzó praktikus 2 az 1-ben funkciót kínál - dugóhúzót és palacknyitót.
  • Anyag: krómozott öntött fém, műanyag.

Termékjellemzők

Termékszám 658186200
EAN 4000530592224
Jel WMF
Szín fekete
Termékcsalád Clever & More
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x dugóhúzó
Fő anyag fémöntvény
Hossz (cm) 20
Tervező WMF Atelier (Achim Bölstler)