• Performance_Cut_300.jpg

Chef’s Edition húsvágó kés 20 cm

Függetlenül attól, hogy marhahús, csirke vagy bárány, nyers, főtt vagy pörkölt: Húskéssel könnyedén vághat vagy vághat bármilyen húst. A kések enyhén ívelt, kúpos pengével rendelkeznek, ami 15 és 30 cm hosszú. Ez a hosszúság optimális ahhoz, hogy a vastagabb sültek között nagy ellenállás nélkül csúsztasson. A legjobb dolog az, hogy a húskések olyan pontosan vágódnak, hogy a finom szálakat megtisztítják, és az értékes húslé megmarad. A WMF szeletelő kés precíziós talajjal rendelkezik, és ezáltal nemcsak magas élességet, hanem hosszú élettartamot is biztosít. Különböző változatokban, kezdőknek és szakembereknek kaphatók. Egyébként a húskések ideálisak a halak készítésére is.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Ahogy a neve is sugallja, a Chef's Edition professzionális szakácsok számára készült és azok számára, akik a legpontosabb vágást keresik. A gyűjtemény elképzelése a kezelési és darabolási technikákkal foglalkozó workshop után jött létre. A hivatásos szakácsok széles késeket tartanak a hüvelykujjuk és mutatóujjuk között, közvetlenül a tok előtt - azaz pontosan ott, ahol éles pengét találnánk a standard késeknél. Ez a fogás egy olyan kés kifejlesztéséhez vezetett, amelynél a penge és a tok, valamint a gerinc között sima az átmenet. Mivel nincsenek éles szélek, a Chef's Edition kései tökéletesen illeszkednek a kézbe, és könnyedén átvágják a legvastagabb húsdarabokat és a legropogósabb zöldségeket is. A penge és a rozsdamentes acél nyél közötti sima átmenetnek köszönhetően a kések különösen könnyen karbantarthatók és higiénikusak. A sorozat magába foglal egy hámozókést, egy univerzális kést, egy séfkést, egy húsvágó kést, egy kenyérkést, valamint egy kínai séf kést. Az összes penge Performance Cut, kivételes és tartós élességet garantál. A tapintható és funkcionális tulajdonságok mellett a Chef's Edition modern dizájnnal is büszkélkedhet.

  • Teljes hossza 33 cm, penge hossza 20 cm.
  • Anyag: kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból. Markolata kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból.
  • Performance Cut technológia: Ezen egyedülálló eljárás során a pengéket pontosan szabályozott hőkezelésnek vetjük alá, amely optimalizálja az acélpenge belső szerkezetét. Ezután minden egyes pengét lézerrel mérünk, hogy meghatározzuk a tökéletes élezési szöget, majd egy robot segítségével az anyag élezésre kerül, hogy eddig nem tapasztalt élességet érjünk el, a tökéletes szögben. Ez a WMF Performance Cut - a kiváló, tartós élességért.
  • Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.
  • Németországban készült: kiváló minőségű kés.

18_8201_6032_100.jpg

Performance_Cut_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1882016032
EAN 4000530677679
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Chef’s Edition
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x húsvágó kés 20 cm
Fő anyag kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból
A pengék hossza 20
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban
Hossz (cm) 33

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent