Chef's Edition Damasteel többfunkció kés 10 cm

Ez a kés valóban méltó a nevéhez. Kicsi, praktikus és sokoldalú, a konyhában sokféle vágási feladathoz ideális. Használható például saláta, gyümölcs és zöldség tisztítására és aprítására. Ha a gyümölcs vagy a zöldség kemény, az erőteljes, rövid, éles pengével könnyű munkát végezhet az almától és körtétől a sárgarépáig és a fehérrépáig. Az univerzális kés könnyedén darabolja a hagymát és a fűszernövényeket is, és képes pontosan szelni a kemény kolbászfajtákat, például a szalámit. Igazán sokoldalú és minden háztartásban kötelező!

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Ikonikus megjelenés a penge és a markolat közötti finom átmenettel, törésmentes és higiénikus, tökéletesen ergonomikus és kisúlyozott a maximális pontosság és biztonság érdekében a vágás során: ezek a Chef's Edition Damasteel sorozat kései. Az sarkok nélküli kés tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a WMF Performance Cut technológiának és az exkluzív Damasteel® anyagának köszönhetően kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkezik. Késsorozat a designt kedvelő főzésrajongók számára. Minőség. Németországban gyártva.

  • Teljes hossza 21 cm, penge hossza 10 cm.
  • Performance Cut technológia: Ezen egyedülálló eljárás során a pengéket pontosan szabályozott hőkezelésnek vetjük alá, amely optimalizálja az acélpenge belső szerkezetét. Ezután minden egyes pengét lézerrel mérünk, hogy meghatározzuk a tökéletes élezési szöget, majd egy robot segítségével az anyag élezésre kerül, hogy eddig nem tapasztalt élességet érjünk el, a tökéletes szögben. Ez a WMF Performance Cut - a kiváló, tartós élességért.
  • Exkluzív Damasteel®: A kézzel kovácsolt Damasteel több speciális acélt egyesít egyetlen, 120 rétegből álló acélpengében. Az eredmény kivételes tartósság, tartós élesség és saválló rozsdamentes acél penge.
  • Különleges ergonómia: a markolat Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készült, professzionális fogást biztosít a markolat és a penge közötti extra sima és ergonomikus átmenetnek köszönhetően. Ez jobb irányíthatóságot és pontosabb szeletelést garantál.
  • Tökéletes egyensúly: Szeletelés és aprítás, mint még soha, masszív kovácsolt markolattal, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a kivételes kényelem és pontosság érdekében.
  • SIGNATURE csomagolás: Prémium egyedi kicsomagolási élmény, prémium szórólap, értékes fa díszdoboz a biztonságos tároláshoz.
  • Kés tisztítása: kézi mosás.
  • Németországban készült: kiváló minőségű kés.

Termékjellemzők

Termékszám 1882059998
EAN 4000530730336
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Chef's Edition Damasteel
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x többfunkció kés 10 cm
Fő anyag kovácsolt speciális acélból Damasteel®
Hossz (cm) 21
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent