A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Ceramill® Nature fűszerőrlő szett 2 db

Őrölje a sót és a borsot fejjel lefelé: a Ceramill Nature fűszerdarálóban az őrlőszerkezet felül van, így nem hagy nyomokat az asztalon. Egy aromafedél védi a darálót, és lezárja az illatokat. Használat előtt egyszerűen vegye le a fedelet, tartsa fejjel lefelé a fűszerdarálót, csavarja el az üveget, és az őrölt por kiszóródik. Tölgyfából és üvegből készült, eredeti Ceramill kerámiadarálóval van ellátva, mely fokozatmentesen állítható. A WMF tízéves garanciát vállal a darálóra; korrózió- és kopásmentes. A 14 cm magas fűszerdaráló szétszedhető, az üveg része mosogatógépben mosható.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF kifejlesztette a Ceramill fűszerdarálókat, melyek hosszú élettartamú kerámiadarálóval rendelkeznek. A felső rész belsejében helyezkedik el, és így nem hagy nyomot az asztalon. Az őrlés finomsága fokozatmentesen állítható, így a kívánt szemcseméret a fűszer típusához igazítható. A felső és alsó rész tölgyfából készült. Ezen felül a WMF tízéves garanciát vállal a kerámia őrlőmechanizmusra.

  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, tölgy.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0652334500
EAN 4000530675941
Jel WMF
Szín barna
Magasság (cm) 17.9
Termékcsalád Ceramill Nature
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x fűszerőrlő
Fő anyag tölgy
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag kerámia daráló
Kiegészítő anyag 2 rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Átmérő (cm) 6
Tervező Metz & Kindler Produktdesign
Extra garancia 10 év