Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Bistro salátás készlet

Keverjen, vegyen, tálaljon: kétségtelen, hogy a saláta tálaló készlet elengedhetetlen a friss salátához. Ezzel az egyszerű és elegáns saláta tálaló készlettel, amely egy porcelán tálból és saláta evőeszközökből áll, újra és újra szeretné salátát készíteni és tálalni. Az evőeszközöket úgy tervezték, hogy a felesleges öntet felszolgálás előtt lecsorogjon. A hosszú nyél megkönnyíti a használatot, és megakadályozza, hogy a tálba csússzanak.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Amit eszünk, sokszínű és változatos. A Bistro kollekció megfelelő evőeszközöket és tálalóeszközöket kínál vonzó és időtálló kivitelben különböző alkalmakra.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló. A tál porcelánból készül.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1288129000
EAN 4000530644404
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fehér
Termékcsalád Bistro
Darabszám a csomagban (db) 3
A csomagolás tartalma 1x tál Ø 24 cm, 2x saláta szerver 30 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 30
Tervező WMF Atelier (Peter Bäurle)
Átmérő (cm) 24
Kapacitás (l) 2
Másodlagos anyag porcelán
Magasság (cm) 18